Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sta moze ovo znaciti ?
Zdravo prijatelju.Odvojio sam vreme i malo bolje pogledao tvoje slike. Plan za to nemam ali ti mogu reci nasta me podseca to sto se na njima vidi.Interesantan je taj donji kamen koji kao da podupire veci gornji kamen. Cini mise da je klesan tako da podseca na kupu ili plast. na njemu je i znak za koji trazim znacenje. Pogledaj dali je kamen ukopan dublje u zemlju ili nije,dali je klesan na licu mesta ili je tu uglavljen.
Imas i na kamenu uklesano nesto sto me podseca na zvono i to ono koje je stoka nosila oko vrata ima li neki rimski broj ili neko slovo na tom kamenu .
imas na drugom kamenu znak koji koji na dve slike podseca na dve stvari .Na jednoj na oko ,dok na drugoj na mapu doline sa planinom ili brdom. Nevidim ceo kamen pa ti nemogu reci ni kompletnu mapu.
Imas i znak koji me podseca na camac ali na zadnjem ravnom delu ima vijugavu tanku liniju koja se nevidi celom duzinom . Ostale slike su nejasne pune zemlje i lisca i nisu na istom terenu ako nema u blizini vode da ih operes ocisti ih pomocu tankog pruca sa okolnih mladica uvezanih parcetom zice ili kanapa koliko mozes i ostavi da ispere kisa pa onda slikaj .
ISKRENO POSTENO I NARAVNO OPUSTENO!!!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Sta moze ovo znaciti ? - od infected - 11-07-2011, 05:22 PM
Re: Sta moze ovo znaciti ? - od infected - 11-07-2011, 05:31 PM
Re: Sta moze ovo znaciti ? - od lrl200d - 11-07-2011, 07:22 PM
Re: Sta moze ovo znaciti ? - od infected - 11-07-2011, 07:52 PM
Re: Sta moze ovo znaciti ? - od mpeca - 23-07-2011, 11:09 AM
Re: Sta moze ovo znaciti ? - od infected - 29-07-2011, 09:54 PM
Re: Sta moze ovo znaciti ? - od mpeca - 29-07-2011, 11:03 PM
Re: Sta moze ovo znaciti ? - od mpeca - 30-07-2011, 12:48 PM