Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tora tora
zdravo mangir.znam tipa sto prodaje ove razne aparate,bio sam i kod njega licno zivi u jednom mestu blizu trevisa.znas on je samo distributer i nista vise,bio sam dva puta kod njega,on kao ima neki poligon,ima jednu livadu iza kuce.on meni tu pokazuje kako rade,ovo ono i pitam ja njega je li prijatelju imas li ti nesto zakopano ovde na odredjenim dubinama i razne metale pa da mi to lepo probamo i uverimo se da sprava radi.on kaze da nema nista zakopano ali ubedjuje da to radi,da je nadjeno time(znas oni su slicni nama,hoce da lazu i prevare hehe)ne mozes im verovati.na kraju sam hteo da probam onaj gold afrikan laser,sakrio sam iza zida nesto malo zlata i rekao mu ajde da vidimo da li ce da probije da ga nadje?ma jok nista,mahao,mahao i na kraju kaze malo mu prazna baterija mozda zbog toga(a ja mu nagovestio da cu da dodjem,znaci znao je a nije napunio bateriju :Smile...tako da su oni prodavci samo i ti kupis sta mislis,pa se posle j... i razbijaj glavu,ko zna mozda se naleti i na nesto dobro ali sam ti hteo reci da su malo oni prodavci koji imaju pravi poligon i da se covek uveri da to stvarno radi a ne bacis pare pa na bozju srecu.eto toliko o tora tora,pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
tora tora - od mangir - 18-12-2013, 08:50 AM
Odg: tora tora - od rimljanin - 18-12-2013, 12:13 PM
Odg: tora tora - od Timakumminus - 18-12-2013, 04:57 PM
Odg: tora tora - od mangir - 19-12-2013, 12:00 AM
Odg: tora tora - od rimljanin - 19-12-2013, 11:05 AM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)