27-10-2013, 05:22 PM
mom prijatelju su za redak novcic koji vredi dosta kod nas nudili 10tak x manje..na kraju ga je preko prodao za malo manje nego sto ide na aukcijama.jes ono malo bilo povuui potegni dok je stigo do tamo ali...isplatilo se malo sacekati ,
mada ..pojedini za neke sitnice misle da vrede....
meni je jedan za jedan austrijski novcic trazio 1000e..kad je video cene na limundu ..pao je u nesvest..100 do 500 din..ima i toga nije da nema...za rimski ekser je trazio 100e..ako je uopste rimski.. a ja ih skupljam sa terena i bacam...jeb...
za polomljenu rimsku grncariju je trazio..ma brdo para, a ja je ni ne pogledam vise....ima raznih primera...
i ovakvih i onakvih...zlatne sredine nigde,a bilo bi lepo da ima neka aukcijska kuca i kod nas pa otvoreno trziste..
pa slobodno kopanje
bar nebi to sve trulilo pd zemljom....
mada ..pojedini za neke sitnice misle da vrede....
meni je jedan za jedan austrijski novcic trazio 1000e..kad je video cene na limundu ..pao je u nesvest..100 do 500 din..ima i toga nije da nema...za rimski ekser je trazio 100e..ako je uopste rimski.. a ja ih skupljam sa terena i bacam...jeb...
za polomljenu rimsku grncariju je trazio..ma brdo para, a ja je ni ne pogledam vise....ima raznih primera...
i ovakvih i onakvih...zlatne sredine nigde,a bilo bi lepo da ima neka aukcijska kuca i kod nas pa otvoreno trziste..
pa slobodno kopanje
bar nebi to sve trulilo pd zemljom....