23-10-2013, 08:53 PM
Celu pricu mozemo svesti pod jednu misao koja je ovde nudjena a nije glasno izgovorena . Nije bitno koji ce oblik imati ali mi moramo raditi ono sto je korisno za ocuvanje nase nacije . Dokle bre glavom kroz zid . Hajde da radimo i da cuvamo decu , da se razvijamo i da imamo snagu da kazemo KO VAS JEBE , NECEMO VASE IZOPACENOSTI . Sta mene briga dal se krstim ili nazivam alaha . Bitno je kakav sam covek . bitno je da je meni i mom komsiji dobro , mom bliznjem . kada sam ja jak i onaj do mene , onda mozemo da pomognemo i onom tamo trecem . e to su vrednosti koje je imala NASA carevina (smem tako slobodno da kazem ) koja se prostirala na nekoliko kontinenta sada je zovu vizantija a nasi stari su je zvali romejsko carstvo . Bogato i duhovno i materijalno . Tako dobro organizovano da predstavlja osnov organizacije skoro svih dobrih drzava . Pa turci su samo zaseli na taj presto i polagali pravo na pola evrope i celi balkan . da ne sirim MA STA NAS BRIGA ZA OVE I ONE . DA RADIMO MI STA JE ZA NAS DOBRO .