16-10-2013, 12:49 PM
@Milane ovako o te crne vode sam citao u casopis trece oko zna mnogi ce da kazu uh covece pa ti pisu sve i svasta ali u takav sam kraj da je crna magija svakodnevna e sada pojam mrtva voda je ta voda XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX e sada znam da si se nasalio ali postoje i razne legende da vodu iz svete case .....povezao sam da ako vec tvrdi da zna gde je ta riznica od P.M sa tom vodom da je to i jedan relikt iz svete zemlje...... e sada sto su starac i sin u losim odnosima? starac je nalazio kada je bio mlad dosta ostave jer je ziveo u doba kada jos nisu ni bili md ili bilo koj aparat a starac se naslusao od ostalih njegovih price i price usput je imao i srece i nalazio.....e sada nalazio jeste dobro cinio nije i to se naplatilo tako sto nema nikakv odnos sa sinom i jos ga sin i krivi da njemu ne ide zbog toga.....dve strane ovog naseg hobija.....nadam se da je sada malo jasnije nisam hteo pre toga da idem u detalje
da ne smorim nekoga ;D pozdrav tebi .
Tima...morao sam da reduciram malo tvoj tekst jer nije sve za javnost jer znatizelja pojedinaca ide dotle da se sve i svasta zloupotrebi a posle hebanja nema kajanja...nadam se da si me razumeo. (GROTAGOLD)
da ne smorim nekoga ;D pozdrav tebi .Tima...morao sam da reduciram malo tvoj tekst jer nije sve za javnost jer znatizelja pojedinaca ide dotle da se sve i svasta zloupotrebi a posle hebanja nema kajanja...nadam se da si me razumeo. (GROTAGOLD)