14-10-2013, 09:42 PM
Zabavljalo nas je da svoje nadimke i datume urezujemo u drvece, mene sunce ogreje kada ih posle duzeg vremena opet vidim na planini. Ali, *DECAK* je zaista nesto drugo. Njega je neko davno, ovde smo nasli pre najmanje pola veka, urezao u bukvu. Cim sam video crtez odmah sam pitao ortaka ko, imenovao je *umetnika* . Nisam siguran da je u pravu, zato sam pitao na forumu, uveren da je rec o znaku.
DECAK je sigurno imao nesto na glavi, video sam, i dalje mislim da je to kacket, bez ikakvih brojeva ili slova, natuknut na celo. Ako je imao na glavi nesto drugo, ja ne znam sta je to bilo. Ta bukva je spaljena, tako je nestao i znak.
Pokusao sam da sa sugestijama sa ovog foruma sklopim mozaik sa dva opisa koja su mi poznata, a vaze za *decakovu* okolinu na planini. Nisam uspeo. Zato sto jedno sa drugim nema nikakve veze. I zato sto nisam nasao dovoljno dobrih rezona.
A BEZ TRI REZONA SE NE IGRA NI PREFERANS.
DECAK je sigurno imao nesto na glavi, video sam, i dalje mislim da je to kacket, bez ikakvih brojeva ili slova, natuknut na celo. Ako je imao na glavi nesto drugo, ja ne znam sta je to bilo. Ta bukva je spaljena, tako je nestao i znak.
Pokusao sam da sa sugestijama sa ovog foruma sklopim mozaik sa dva opisa koja su mi poznata, a vaze za *decakovu* okolinu na planini. Nisam uspeo. Zato sto jedno sa drugim nema nikakve veze. I zato sto nisam nasao dovoljno dobrih rezona.
A BEZ TRI REZONA SE NE IGRA NI PREFERANS.