08-10-2013, 09:54 PM
Vi ste postovani apsolutno u pravu . I sve sto ste rekli je na mestu . Niko zivi nije video taj cuveni mehanizam , namerno kazem zivi jer niko nije odatle izasao ziv da bi posvedocio o tome kako izgleda . Sve sotalo su samo spekulacije koje idu od usta na usta . sto se tice kapana , da vam objasnim tu rec. to je zamka koja lici na zamku za ptice koja se okrece i aktivira kada stanete na nju . nju aktivira vasa tezina i ona se kasnije vraca u prvobitno stanje . Vi propadate u rupu ispod , a kao da se nije dogodilo nista .Postoje slike , tj nacrti po netu pa cu pokusati da stavim ja taj jedan . mozda nekada nekome pomogne . Vi ste postovani gospodine mozda nenamerno sada potvrdili jos jednu urbanu legendu . A to su planovi na kozi . Verujte mi na rec da odavde 99 procenata ljudi nije videlo ORIGINAL NA KOZI . Ja sam jedno vreme nudio ljudima novac samo da mi dokazu postojanje takve stvari i niko nije dosao da mi uzme pare. naravno , kasnije sam saznao i dobio slike od nekih navodno odradjenih planova na kozi . Nisam drzao u rukama to cudo a vi rekoste desetak . Na sta se odnose te koze ,? jesu li planovi nekih blaga ili je nesto drugo u pitanju . Dozvolite mi da vam malo oduzmem vremena na te odgovore koje cete nam dati . Unapred hvala i pozdrav .