07-10-2013, 11:16 AM
(06-10-2013, 09:17 PM)citytaxi link Piše:Milane , siguran sam da mislis kod spomenika gde se za vreme rata srusio nemacki avion ? ??? , ja ne mislim na to mesto nego tacno kod stajalista za bus , na mesto gde su se dva puta javile zenske osobe . Jedan put starica sa kudeljom, a drugi put devojka u belom o cemu sam vec pisao
Ne Citytaxy, ne mislim uopšte na tu lokaciju. To sa avionom ti je Krušarski deo i mnogo je udaljeno od mesta "Cepe". Lepo reče Grota, to je za neku drugu temu.
Ako uzmemo za tačnu pretpostavku (što je veoma moguće), da su tog Vasilja, koji je znao navodno gde se nalazi ta magaza, vezali za bukvu kod mesta zvanog "cepe"i živog ga odrali da kaže gde je to mesto, onda ti je valjda jasno da su tog istog Vasilja dovukli (po nekim saznanjima), skoro na samu lokaciju. Nisu znali baš precizno gde je tu TO NEŠTO ŠTO SU TRAŽILI !
Sa Vasiljem ti je slična priča kao i sa Kočom. Zarobili su ga gde su ga zarobili, a doveli kod Tekije da ga nabiju na kolac! Zašto baš kod Tekije ????
Da ne razvodnjimo temu. "Bele vode", su sastavni deo celokupne priče o zagonetnoj planini Stol. Neki poistovećuju samo ovaj termin "Stol" sa sasvim drugom lokacijom sa istim toponimom (naravno svako bi voleo da to bude na "njegovoj teritoriji", ali nije baš tako
).Uzmi Taxy termin "Carevo selo", koje ti je blizu mesta "Cepe", pa malo kombinuj.
Nije baš sve za ovako javno edukovanje. Poveži onda neke realne stvari koje su se izdešavale u neposrednoj okolini mesta "Cepe". Gde je pronađena veća količina nakita od strane arheologa a tvrde da taj nakit potiče iz "izgubljenog grada Argusa"? Pretpostavke gde se nalazi taj grad sa lokacijom nađenog nakita, nema baš mnogo veze, jel da???
Gde je pronađena, opet od strane arheologa, jedna od tri statue Venere?
Zašta je bila potrebna velika količina vode, osim za piće, od tih "belih voda"? Zašto je uopšte napravljen termin - BELE VODE? Kako i na koji način voda može biti "bela" (nema blage veze sa nekom belom zemljom gde izvire ova voda) ?
Sabirajte malo ljudi, koliko su dva i dva, nije sve baš na IZVOLTE !