Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trazim kontakt sa osobom koja ima dobar skener i tragac
A meni se cini da ti nisi pazljivo procitao tekst koji sam ja napisao,kao prvo moj uredjaj nije cuven niti poznat kao OKM ,i trenutno nemam ni jedan njihov model a nebih ga kupio ni za 300 Eura vise ,jer sam se jedva otarasoi tih uredjaja na koima sam imao cak do 50 ptocenata stete i naravno obrazlozio kupcima pravi razlog prodaje ,tako da nemaju nikakvih prava da me kasnije zovu i pominju familiju kako ovo nista nevalja ,kako su kopali 10m, i nema nista i td... ,i naravno niko od njih me vise nije ni pozvao niti da se hvali niti zali, u ostalom neznzm ni zasto ovo i pisem mi smo teski ljudi i uvek pogresno protumacimo i naj iskrenije savete i miisljenja drugih prijateljski nastrojenih ljudi prema nama, zato vam necu vise nista pisati o ovim CUVENIM ? uredjajima ...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Re: Trazim kontakt sa osobom koja ima dobar skener i tragac - od banebeograd - 23-06-2011, 01:12 AM
Re: Trazim kontakt sa osobom koja ima dobar skener i tragac - od banebeograd - 24-06-2011, 07:11 PM
Re: Trazim kontakt sa osobom koja ima dobar skener i tragac - od banebeograd - 27-06-2011, 11:19 PM
Re: Trazim kontakt sa osobom koja ima dobar skener i tragac - od IC 7 - 29-06-2011, 02:10 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: