11-10-2011, 11:44 AM
(10-10-2011, 10:56 PM)mpeca link Piše: Zdravo pope prijatelju.Drago mi je da cujem da si dobro i da uzivas u prirodnim lepotama i nadam se da sa obadve strane lezaljke je bar po jedna lepotica . Ja se za to vreme bavim sa grozdjem da smestim kako treba kada dodju drugari da ima da se popije dobra domaca kapljica.Obrano je ,smuljano i cim prevri pravac kazan da se krcka......
ISKRENO POSTENO I SAMO OPUSTENO
Slušaj ti matori, od tvog pisanja mi je krenula voda na usta. Dobro da još nisi napisao : malo suve pečenice, kiseli kupus zasoljen malo sa alevom paprikom i zejtinom........ Ma idi begaj.
Da postoji neka ljudska sudbina - postoji. Neko se muči celoga života i na kraju ništa nema. Nekog opali sreća i obrne ceo svoj život u jednom trenutku. Tako ti je i sa ovim ljudima što nisu otišli po onaj bigarljivi kamen. Nije im se dalo. Imali druga neodložna posla? Nema veze sa svime ovime, nešto ih je sputavalo i odlagalo..... Samo, verovatno mi u poodmaklim godinama,kada se u miru počnemo vraćati unazad u mislima te počnemo prebirati po slikama iz predhodnog dela života, na nekim mestima zakočimo. Zakočimo jer smo, poznavajući sebe, zapeli na nekoj davvno prošloj sceni gde smo reagovali(tada9 na nama nedosledan način. Onda se počnemo sami u sebi pitati, azašto tada nisam uradio to i to ili to i to. Nismo mi sada pametniji nego li unazad nekoliko godina,- jednostavno nas je nešto usmerilo da u datom trenutku to i to činimo i tu se završavaju naša saznanja i posle toga ide jedno veliko "znak pitanja" . Verujem u ljudsku sudbinu, kao što verujem da će biti prilike da ti isprobam tu tvoju rakijicu i sve što sledi uz nju. Idu zimski dani gde čiča Jelenko obavezno provede po desetak dana na Kopaoniku ili Zlatiboru te će biti najmanji problem da skoknem do Vas nekolicine, makar na kaficu udavaču! Gledaj da ti ne zagori kazan i manje drljaj po forumima!