11-10-2011, 11:21 AM
(10-10-2011, 09:13 PM)Krusarac link Piše: Ja posteno nisam imao ni jednu borbu u Svrljigu,tako da nisam kompetentan da to komentarisemSasvim se slažem sa tobom Krušarac. Situacija u našoj zemlji,pa i šire u susednim zemljama u našem okruženju je učinilo svoje. Naravno da je želja svakog da jede leba bez motike. Na žalost i onaj ko hoće da se uhvati motike, nema gde da sa njom radi u polju.Zato su motiku preorijentisali u drugačije svrhe hehehehe.....
.............................
Da je bilo tragača i ranije, bilo ih je. Da ih nije bilo ovoliko-nije. Verovatno je ova napredna tehnologija i ova čudesa po kojima kuckamo, doprinela da se tragači u mnogome umnože. Druga je stvar,kako i sam kažeš, kada pojedini odu totalno u ofsajd. U tome vide jedini spas od bede i otkače načisto. Što kažeš,počnu da sanjaju i to im postane opsesija o kojom pričaju i kod kuće i po kafani i na slavama..... ma izlude načisto. Za njih nema povratka moj Krušarac. Sreo sam jednog takvog,slušao ga dobrih 2 sata, a da nisam stigao da od njega prozborim ni reči u ta dva sata. Pomislio sam da je drogiran, lud ili već šta.....opsesija je čudo, ali kada neko sanja gomile i zlatne predmete, to već prelazi u bolest. Umerenost u svemu je svima potrebna,ali........... zlatoooooooooooo....... rešava sve njegove probleme.
Da je naše područje interesantnije po tim pitanjima jeste. ima određenih razloga za to-realnih razloga, ali da ima toga toliko -svakako nema!