26-06-2011, 12:49 AM
Citat:Onaj suntavi Pop Martin,nije slucajno napisao u jednom od opisa otprilike ovako ....gospodine Milane,
kad vec ovo pomenuste , ako dozvolite ja bih vam postavio jos neka pitanja, pa vi odgovorite ako vam to dozvoljavaju vasa pravila...
-da li je iko ikada utvrdio da su ti i takvi "opisi" koje ovde pominjete uopste verodostojni,
i na koji nacin je utvrdjena ta verodostojnost.
-da li je iko ikada recimo u crkvenim spisima nasao podatak da je u kraju za koji se tvrdi da je tu obitavao pop martin himovic
uopste postojao kao cinosluzbenik srpske pravoslavne crkve.
Citat:Kako detektor prepoznaje od celog mendeljejevog sistema iskljucivo zlato???nazalost bez obzira na to ko u sta veruje ,
detektor koji ce da prepoznaje samo i iskljucivo zlato jos uvek nije napravljen.
da jeste zar bi jos postojao i jedan gram zlata u zemlji...
ali zato postoji masa sarlatana koji nude svoje rucne radove ili tudje magicne aparate kojima se
nepogresivo , na par desetina pa i stotina metara daleko i na desetke metara duboko u zemlji
otkriva taj hipnotizirajuci zuti metal.
Citat:verovatno je ko zna sta pomislio o meni??? Ovaj soli mozak, prodaje pamet, lupeta ili hoce da bude interesantan.....ne ne ,ja necu pomisliti nista niti slicno ovome
dokle god postoji sansa da se umesto hipotetickih prica i licnih utisaka zacuje i neka naucno potkovana i objasnjena /dokazana/ tvdnja u celoj ovoj prici...
pozzz