17-08-2013, 09:50 PM
(17-08-2013, 09:00 PM)sakal22 link Piše: Pozdrav svima ja imam za GROTAGOLD-a nekoliko pitanja, pa ako ti nije mrsko da mi odgovoris bio bih ti zahvalan.Pet postavljenih pitanja i trazi se 5 kratkih odgovora..pa dobro neka tako i bude samo u tim postavljenim pitanjima se nalaze odgovori koji nemogu biti bas tako kratki a ako smatras da je potrebno dodatno pojasnjenje samo reci a evo i odgovora,
Vidim da imas lepa iskustva sa ovim detektorom pa reko da pitam bas tebe.
1. Da li ti se isplatio metal detektor (samo kratko)
2. Za koliko ti se isplatilo.
3. Da li si ga samo koristio za zlato ili za sve sto naleti?
4. Koliko cesto moze da se nadje na jednom prosecnom terenu recimo na jednom kvadratnom kilometru nesto zlatno sto je izgubljeno?
5. Koliko cesto moze da se nadje zlato na mestima gde ljudi cirkulisu izgubljeno zlato.
Samo te molim da u kratkim crtama odgovoris da te ne smaram mnogo.
Hvala unapred
1. Da ..sto se tice ulozenog novca za isti...isplatio je vec sebe.
2. Nije odmah nakon prvog izlaska na teren jer sam utrosio vreme da se naucim malo o njegovim postavkama.
3. Premda sam u preko 80% slucajeva koristio mono sondu oda sam dakako i vadio sve na sta se oglasi.
4. Na ovo pitanje je nemoguc odgovor jer zavisi od znanja na kom terenu trazis. Moze da se desi da kilometrima nema niceka osim ponekog zalutalog zrna puske,pistolja,dramlije ili jos po neki sitnis a mozes da naidjes vec u samom startu na lepe stvari..a to zavisi od tvog znanja i poznavanja ove tematike.
5. Posteno receno ovo pitanje nisam ni razumeo u potpunosti a mislim da je usko vezano za predhodno.
Hvala na interesovanju i na poslatim pitanjima , za koje si trazio kratke odgovore. POZDRAV