27-06-2013, 07:12 PM
Cekajte sto nemoze da se kupi nekretnina u inostranstvu,moze sve da se kupi kako ljudi kupuju kola,naprimer samo sve moze da se kupi u inostranstvu,moji roditelji nemaju nemacko drzavljanstvo a imamo nasu kucu u studgartu,i kako to,to su moji uzeli na kredit krejem sedamdesetih,i onda je moglo,a sada sto covek kaze mozes sve da kupis ali placas obavezno komunalije i poreze nema to ko u srbiji svaki 50 placa,sto covek kaze turci iracani nasi preko 30%ljudi u nemackoj nisu nemci koji imaju nekretnine,pogotovo rusi u zadnjih deset godina su pokupovali sve jace fabrike,pivare naprimer.eto ako kome treba nekretnina ja mogu da vidim ali tamo su cene malo mnogo vece nego u srbiji naprimer 1ar placa se krece od 25 ooo pa nagore zavisi od lokacije kuce na sprat su od 400 000 pa nagore,stanovi dvosoban naprimer od 200 000 pa navise to su cene gore,kupuju ljudi,ista je varijanta naprimer ko i ovde naprimer jedan mladi doktor je doso pre 3 godine placo je kiriju za stan 700e i preracunao se odma je kupio stan na 25godina i placa mesecno 1080e