27-05-2013, 03:21 PM
Nije poenta u tome da li je neki uredjaj ovakav ili onakav vec je problem u pojedincima cije namere samo oni znaju. Doticni kolega Orbit se prepucava sa nama ovde ne zato sto covek nemoze da shvati da je mnogo vlasnika pomenutog urejaja i kojima ne pada na pamet da se hvalisu da ga imaju vec jednostavno rade na terenu sa istim. Problem Orbita je u tome sto ja jednostavno nisam pristao na ponudu poslatu na PP da gospodin dodje sa svojim strucnjacima da probaju i testiraju uredjaj i da isti otvore i kopiraju nebili napravili drugi sa jos boljim osobinama. ;D. Znaci...netreba komentar na ovako nesto.
Svoje nezadovoljstvo mojim odbijanjem koristi kao povod za blacenje i vredjanje na svim mogucim forumima gde je clan...ali to je vec njegov problem. Njegove frustracije ce samo njemu smetati u svom hodu ka uspehu kome svi mi tezimo .
Svoje nezadovoljstvo mojim odbijanjem koristi kao povod za blacenje i vredjanje na svim mogucim forumima gde je clan...ali to je vec njegov problem. Njegove frustracije ce samo njemu smetati u svom hodu ka uspehu kome svi mi tezimo .