19-04-2013, 12:30 AM
Nas kraj Pirotski ima mnogo opisa. Skoro svi ne valjaju.Detektori ne valjaju maximum mu je 45cm a ostavljane su pare na arsin ima opisa i od manje ali to je sumnjivo na koliko bi vi zakopavali ustedjevinu za starost? Oni pulsni dublji ne vide pak zlato. A tacno je da su vecina cak i skoro svi jatakovali u Martinovu Kopilovcima Smoljanovcima provereno mnogo je hajduka tamo i umrlo za troje znam u Sofiji obilazio sam sva ta sela i mnogo prepisao. Poticem iz zlatarske porodice od 7 me godine deda zadojio tim pokvarenim mlekom tragaca nisam nikakav guru profesionalac profesor ni doktor vec neznalica koja non stop vrti starom planinom jbmm i sacica dukata a bol strasna i patnja smrznutim liticama.Obe smukove dupke zmajeve li su sta vec nisu otvorene ali su u takvom kraju gde spavate sa zmijama. Divno je sto sam pukao pa to vec dozivljavam sa uzivanjem a to je sansa za uspeh doduse minimalna. Na ovom forume nema ljutis niko braco vas ne mora da stiti u vrzinom ste kolu i stitite se od vas samih jer vece opasnosti nema.Psiha i moc ce vam vec podariti zlato samo ribice odustaju zato napred.