Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
PO 101 PRVI PUT ja niti prodajem niti sam prodavac detektora ja sam kupac i tragac kao i vecina vas
drugo kupovao sam detektore i od jednog i od drugog i od trceg i preporucujem sve njih u zavisnosti ko ima bolje uslove cenu ponudu i td

u temu sam se ukjljucio bas iz tog razloga jer nepodnosim kad neko nekome je.... inteligenciju i padne tako nisko i providno
za kupovinu metal detektora prvo moras da odlucis
koliko para si spreman da ulozis
sta ces traziti i koliko cesto
dali si samo hobista ili ocekujes neke bolje nalaze i finansisku dobit

jer hobi detektor za povremene izlaske je jedna stavka i po karakteristikama i po ceni
profi detektor je sasvi druga prica i po karakteristikama i po ceni

i da nezaboravim imas raslje skenere pi dubince frl mlftru yutiope mms sms pms url grrrrrr mnjaaaoooooooo lele kuku aparate a dao bog ovde imas pristalica tih skalamerija kolko oces imas i prodavca istih
tu se vec nerazumem tako da nemogu da pomognem
mislim nerazumem se zato sto sam vecinu tih babaroga izmeisljnih super detektora i sipki probao to ne da lose radi to neradi nikako
pa ze sato i nerazumem zasto neko to prodaje i kupuje kad od svih navedenih karakteristika na kraju ti ostane prazan dzep i kuku lele

a svi bas svi poradvci tih mocnih masina rade sa fabrickim modelima nijednog od njih neces videti na terenu da radi sa svojim proizvodom i svojim aparatom
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
novi " bili" - od bili - 23-02-2013, 03:34 AM
Odg: novi " bili" - od admin - 23-02-2013, 10:31 PM
Odg: SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB - od bodatajson - 14-03-2013, 10:44 AM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 10 Gost(a)