13-03-2013, 11:52 AM
(12-03-2013, 09:28 PM)bodatajson link Piše:to mogu da urade
garet gti 2500 u kombinaciji sa igl sondom
moze deus xp veca sonda i elektronika
moze nokta velox one
mogu skoro svi ostali PREZENTIVNI fabricki modeli
e sad dubina zavisi od velicine predmeta na dubini 1do 1,2 metrara mora da biden bas bas bas golemmmmmmmmmmmmm velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ako mislis koji aparat moze da najde klasicnu ostavu na dubini od 1,20 metara evo odgovoricu ti odmah i to
NIJEDAN nepostoji ja neznam da postoji video ga nisam a probao sam hebem li ga koliko
ako neko zna i ima takav detektor eto ja sam rad da ga kupim odmah cena me NE INTERESUJE placam kes
ALI morace to da mi pokaze na MOM POLIGONU i resen problem kupujem odmah
kako se rade prevare za to ima vise nacina sve zavisi od ovce koje treba da osisiaju neka ovca stoji mirno i oni je sisaju neke ovce se uzjogune pa im daju sarenu lazu
da bude dobra dok je sisaju i tako sve zavisi od ovcice i od strucnosti onoga ko sisa
a to ubacis predmet i probas recice ti da taj predmet nemoze da detektje zato sto nije stajao u zemnji i nije stvorio polje oko sebe pa zato nece
e sad u tome ima istine ali razlika nije u metrima nego u par santimetra ali nikada neprelazi celih 5 cm razlika u dubini detekcije starog i novog predmeta
ako budes bas uporan onda se prodavac najluti i demonstrativno uhvati maglu i bezaniju uz obavezan komentar da ti nisi normalan covek da si nervozan lud i sklon nasilju
sto je sasvim normalna reakcija za normalnog coveka kad te neko radi odradis ga lopatom po tintari ili budes ovca i cekas sisanje
;D ;D ;D. Zavisi i kad je sezona sisanja ovci. Nego, lepo si ti to knjizevno opisao 8). Mada ako uspeju nekoga tako da zavrnu onda taj nije ovca, da je ne vredjamo za dzabe, taj je toliko glup da mu se ne isplati da kupuje bilo sta.