24-02-2013, 05:17 PM
Zao mi je sto se po tom pitanju nista nije promenilo kod vas , jedino smes da posedujes detektor u privatnoj svojini od 2011 godine neka mala izmena , tolika nezaposlenost pa sto kazes pusti ljude neka rade bar na odredjenim mestima i dace rezultate , zar i u Afriku pa su cak i strancima dozvolili slobodnu pretragu na prirodno gde iskopani nalaz se meri , registruje kolicina i isplacuje u kesu , odmah vam odbiju pdv , vi isplatite pomocne radnike , hotelske racune i resto sa sobom pa nazad kuci . A ta poseta belezi i potrosnju gde sve ide u plusu , mislim da ce ovi nasi iz vrha i te resurse dati na koncesiju samo za pdv i sitnu crkavicu za radnike koji budu zaposleni i to je to , nemaju sluha za drugo , kako i da dodje gost kad te na samoj granici izmaltretiraju , dovoljno je samo da ti izvade stvari iz auta i spustis ih tu pored u prasinu ili blato i vise ne vratis kako je bilo upakovano , onda ti dodje da se odmah vratis nazad odakle si i posao , takva je uglavnom dobrodoslica . U toj domovini sam ucen kao djak da je nasa zemlja bogata sa rudama , ima zdravu vodu , privredu u ekspanziji ,jaku poljoprivredu moze da hrani celu Evropu , od svega toga ispade da hranu uvozimo , polloprivreda unistena , industrija zatvorena , vodu uzese stranci jos i to malo sto je ostalo zgrabice tako da je Srbija postala najveca beda u Evropi , bruka , nemam komentara , spasavaj se ko moze , Germanicus