Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Molim pomoc !!
Ok, hvala na odgovoru, a moram pomenuti da u blizini Arandjelovca u jednom selu po prici ima zakopana crkva, bila je jos jedna al je odkopana pre neku godinu i renovirana... za drugu se slabo zna vec samo mestani sela koje se polako gasi. Isao sam tamo sa drustvom vise puta kopali smo sa strane i dosli do zidine to je u jednoj sumi blizu toga je pre bila vodenica i neke kucice, al toga vise nema. Da se vratim na zid, kad smo dosli do njega udarali smo krampom, i probili nekih pola metra, al nismo probili rupu, posle toga je bilo kise i ulaz nam se urusio. Inace zid je kao redjano kamenje sa nekom smesom nalik betonu spajano... vidi se lepo na kamenu kad ga izvalimo da ima "maltera" tako red kamena pa naidjemo na pesak u tankom sloju, pa opet red kamena. Citao sam da su na starim crkvama zidovi bili i do 2 metra debljine na uglovima. i da su te crkve bez krova vec cele zidane kamenom,pa su mogle da se zatrpaju da ih turci ne bi rusili ili sta vec. JEl moguce da nesto ima u njoj? Inace znam dosta prica ovde o zlatu,i znam od prilike gde se nalazi, al ovaj detektor nije nista posebno i pored toga ima dosta rude gvozdja, tako da je ovaj detektor nemocan.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Molim pomoc !! - od SkullAR - 03-02-2013, 10:12 PM
Odg: Molim pomoc !! - od donce - 03-02-2013, 10:23 PM
Odg: Molim pomoc !! - od SkullAR - 03-02-2013, 10:31 PM
Odg: Molim pomoc !! - od donce - 04-02-2013, 01:42 AM
Odg: Molim pomoc !! - od SkullAR - 04-02-2013, 01:59 AM
Odg: Molim pomoc !! - od donce - 04-02-2013, 02:23 AM
Odg: Molim pomoc !! - od SkullAR - 04-02-2013, 02:33 AM
Odg: Molim pomoc !! - od rades - 04-02-2013, 03:00 AM

Skoči na Forum: