Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kupio bih neki pristojan detektor
Ala ste pokvareni pa to je cudo kazem lepo da sam izgubio semu,a pistao je na 2m dubine jer ta rupa tu je kopano jer gasili krec pa sam se tada zajebavao sa metal detektorom jer me elektroniar ucio da im radim elektroniku.Semu mi je dao covek iz toplice on je elektronicar ja tada nisam znao dobro elektroniku ali sam dobro znao da lemim.E sada kako sam mogao da sklopim,pa lepo oznacio mi tackice pocetka IC kola,a jos ima podnozje,sve lepo uradjena plocica i nema da omasis.
Dva metra dubine u zemlji nema nista osim toga sto smo zakopavali,zajedno smo radeli na detektoru pokazivao mi sta i kako treba,medjutim nisam se interesovao mnogo samo sam hteo da vidim kako to radi.
Pisti na armaturno gvodje na neke colovne cevi za vodu,i tako.
Tek sada vidim koliko je bitan taj uredjaj,ako odem u selo moram da ga potrazim gde je.
I sto sada ljudi da se ja cimam da pravim kada skoro se uklapam u cenu gotovog koji je fabricki podesen i samo teraj.Ja moram da idem napo;je da podesavam a zivim u stanu,a najbliza suma je 10km gde smes nesto da radis.
I necu da pravim nosace detektora kao vi sto pravite od pestan cevi  ;D ako budem pravio.
Treba da se ima jedan fabricki solidan i da pored njega pravis drugi,tako vidis koliko si uspeo u tome,i stelujes tvoj napravljeni prema fabrickom.

De cete da se akate samnom  Tongue
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Kupio bih neki pristojan detektor - od Majstorx - 26-01-2013, 02:40 PM
Odg: Kupio bih neki pristojan detektor - od Majstorx - 26-01-2013, 07:13 PM
Odg: Kupio bih neki pristojan detektor - od marsovac - 26-01-2013, 07:28 PM
Odg: Kupio bih neki pristojan detektor - od orbit - 27-01-2013, 12:23 AM
Odg: Kupio bih neki pristojan detektor - od Majstorx - 27-01-2013, 02:41 PM
Odg: Kupio bih neki pristojan detektor - od Andrej - 27-01-2013, 03:37 PM
Odg: Kupio bih neki pristojan detektor - od Gora Romanija - 27-01-2013, 05:48 PM
Odg: Kupio bih neki pristojan detektor - od Ivan1982 - 25-01-2017, 08:21 AM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)