25-01-2013, 08:54 PM
Sve ovo sto si napisao je nesto sto bi trebalo da interesuje svakoga, a pogotovo ljude koji zive u gradovima. Da napune baterije, dodju do neke ideje a tako isto i uzivaju u neiskvarenim predelima... Dobar deo zivota sam proveo u gradu, a sad zivim pored mora, u sumi, 20 km od grada (Södertälje). Idem u lov, sad trenutno pecam ( pimpla ), hladno je, ali zanimljivo i to ispred moje kuce u Mälaren.. Nazalost ovde nema nekih sklonista ili ostataka nekih narado, bar nisam dosad naisao u okolini, mada moguce je, jer je blizu mene Taxinge Slott (Slott znaci Dvorac, mada ti znas) I vrlo moguce da ima zanimljivih stvari za istraziti, ali je jedino problem dozvola i ubediti vlasnika sume koja okruzuje dvorac.
Generalno, priroda, dobro drustvo, sto manje mobilnog i kompjutera. Malo rakije i susenog mesa, dobar noz i ne mora niko da doazi po mene bar 2 nedelje, tako ja kazem
Generalno, priroda, dobro drustvo, sto manje mobilnog i kompjutera. Malo rakije i susenog mesa, dobar noz i ne mora niko da doazi po mene bar 2 nedelje, tako ja kazem