19-02-2013, 08:42 PM
(18-02-2013, 05:50 PM)Germanicus link Piše:Sta reci za ovaj lokator , moze da se radi sa njime ali ne vece daljine od 1km , moze on da nadje cilj i na 15km u jonskim poljima , znaci u nebo i ko je dobar sa njime spustice signal tacno odakle on zraci ili reflektira , drugom opcijom znace tacno sta je , izgubice vreme vise od pola dana i na kraju naci neki kvarc , pirit ili nesto slicno i na kraju nista , ovako ovim aparatom nikad nista nije nadjeno pravo , samo dobri planovi , nadjeno mesto u prirodi i njime potvrdjeno iz neke neposredne blizine . Ko je dobar sa ovim aparatom ako mi ne nadje nakit koji cu staviti u neku kucu u odredjeno vreme nemoj badava da gubi vreme , sa njime osoba tog dana mora da bude u dobrom psihofizickom stanju jer upotreba nekih lekova utice na sopstvenu bio energiju i kalibracija sa njime nije dobra i nema pretrage .Jonska polja u nebo... mislis na jonosveru? Znam da se od jonosfere odbijaju radio talasi pa je zato moguce slusati radio London... a da elementi u prirodi zrace kao radio stanica nisam cuo...
Rodjo kakva bre bio energija pri radu sa ovakvim sokocalima... ja mislim da lekove treba da uzimaju oni koji kupuju ovakve sprave.
ps. presao sam se prilikom poredjenja nije serija Zvezdane Staze nego je Rat Zvezda, tamo je bio energija Djedaja...
Pozzz