29-12-2012, 10:59 PM
(29-12-2012, 11:48 AM)MilanAT link Piše:Ja jesam trazio nocu pored groblja, naravno, nije mi bilo bas svejedno, ali kakve to veze sada ima sa pricama o znakovima i zakopanim i ukletim blazima (jel se ovako pise plural za blagoZdravo Milane!?).
Da li sam ja sujevjeran ako necu da se kladim da cu ovo ili ono sigurno uraditi to je nesto drugo a tih prica o kladjenjima sam cuo ne znam ni koliko.
Meni su samo interesantni oni koji citaju znakove i sa sigurnoscu to iznose ovdje kao da su ih oni ukucavali u kamen pa znaju u tancine sta znace. Za ovakve stvari stvarno nemam zivce, sto jes jes, jer ovdje se vise radi o pres.......nju nego o nekakvom znanju. Cak sta vise, vjerujem da ti ljudi sjede za kompom iz dosade, "rjesavaju" te znakovne probleme, daju svoje komentare ovdje i onda cekaju da se osoba koja pita u vezi nekog znaka uhvati na to njegovo pisanje kako bi se on smijao istoj.
Kako si druze , zdravlje i tragacki hobi?
Vidim imas i ti svoj stav: kao mi svi zaludni sedimo uz komp( mlad si covek kada koristis ovu rec) a samo ti ne sedis uz racunar i samo ti ne citas nista. Nije mi namera da ti govorim sta je i kako je negde po zemlji nesto ostavljano( pokusao da ti u jednom postu i to malo pojasnim) . I zasto ima na nekim kamenjima nekakvih hieroglifa ( recices neuk narod pa crtao da otera "zle" duhove).Jer u svim nasim knjigama sve sto ne moze da se objasni vezano za istoriju odmah se kaze" glupi, zatucani" to se oni mole.E sada ako imas SVOJE misljenje o tim linijama u kamenju MOLIM TE udostoji se pa NAM objasni.
Volim da cujem, uvek, drugo misljenje.
Pozdrav
?).