Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Milarensa
Avers:  Constantin I
Revers:  Crispus i Constantin II
Kovnica: Sirmium
Tezina: 5.06 Gr

Link koliko kosta ovako nesto:  http://www.acsearch.info/record.html?id=563670
ili ovde http://www.acsearch.info/record.html?id=104743 

Pozadi na reversu ce samo neko ko je strucan za ovakve stvari reci sta je. (one brazde)
Hteo bih da cujem misljenje ostalih strucnjaka sta misle za ovaj moj komad i za revers pozadi sta bi moglo da budu one brazde-
Hvala na paznji

[Slika: x28b3b.jpg]
Odgovori
sta god daje, te brazde svaka cast momce na nalazima
Odgovori
Hvala  i za pohvale i za Momce  Big Grin
Odgovori
Prijatelju, sve sto mogu povjerovati je to ako kazes da si ga ti licno iskopao, da nije fals u to tesko mogu povjerovati  :o
Odgovori
Moj licni nalaz je u pitanju. Ja ovde (i nigde)  nikada nisam stavljao tudje nalaze osim svojih licnih nalaza.

Neznam po cemu zakljucujes da nije original (?).
Odgovori
Na osnovu fotke i osjecaja u stomaku koji imam gledajuci u nju....znam, nije mjerodavno ali ja mome stomacicu vjerujem dosta, nikada me nije prevario kada sam bio gladan Smile
Odgovori
ako na osnovu gledanja u sliku zakljucujes da ovo nije orginal onda nesto nije u redu sa tvojim vidom. Mada znam da slika zna dosta da vara, ali eto ovde sam se potrudio da je slikam sto bolje , mislim da imam jos neku sliku od nje pa cu staviti da pogledas i tu sliku , mozda ti se vid malo i razbistri.
A znam kakav je osecaj u stomaku kada nesto ovako vidis, znam kako je meni bilo kada sam je nasao, ovo se ne nalazi svaki dan.
Odgovori
evo ovde bez sencenja i osvetljavanja slike mozda ti bolje izgleda.

[Slika: 21cyv06.jpg]  [Slika: 2rcsmeh.jpg]
Odgovori
Hvala na trudu. Meni nije jasno zasto su slova u drugoj polovini legende duplo veca od slova u prvoj. Sto se tice autenticnosti, tu ne smijem da se petljam, recicu samo da je malo cudan kov i nista vise, nema ljutis Smile
Odgovori
klasika sve sto je lepo i retko bude osteceno na neki nacin
u svakom slucaju sve cestitke na nalazima
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)