Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
H I T N O !!! Na prodaju ...
Ovaj prvi ( GARRETT GTI 2500 EAGLE EYE DEPTH MULTIPLIER PACKAGE ) radi do 6 m maksimalne dubine .... ( ovaj trazi sve na blizinu )

ovaj drugi ( ELECTROSCOPES MODEL 20 ) moze distanca pretrage: 1600 m a Dubina do 2 m ....jbg niko nije savrsen Wink ( ovaj trazi srebro ili zlato zavisi kako podesis na jedno dugme )

Odgovori
6m dubine????? Tenk da bude neces da ga nadjes na tu dubinu....i ne znam kako su uopste mogli da stave tako nesto kada realno ne moze ni 2m da ide multiplayer.............sa najvecom sondom ide do 2m i to da je u precnik 100cm ........budimo realni........testirao sam ga vise put
Odgovori
impresioniran sam DUBINAMA :o
ali bitno je "dugmence" ;D ;D ;D
Odgovori
Eto naučio sam nešto novo, znači nije 6 metara nego 2 metara za Eagle Eye .... hvala za info Mr. Timakumminus. ( samo prenosim šta kažu na zvaničnom sajtu )

A Mr. Rimnljanin ... hahahaha pa ima ja mislim 3 dugmenceta i jedan potenciometar za jacinu, a jedno dugmence je za zlato ili srebro Smile... pretpostavljam da ti znas ali ajd sad... neka jos neko nauči... ako hoće Wink

Najgore od svega je to da sam ja prvo kupio ove aparate, probao ih par puta i onda tek naišao na ovaj forum Sad :/  tako da sad ujedno i učim....

Odgovori
Ima li zainteresovanih za ova dva modela ??? Neka se javi na P P .. ili ti  privatna poruka Smile

Hvala u napred !
Odgovori
(28-05-2014, 11:04 PM)forsaken link Piše: E više nije hitno Smile

(17-06-2014, 12:29 AM)forsaken link Piše: Ima li zainteresovanih za ova dva modela ??? Neka se javi na P P .. ili ti  privatna poruka Smile

Hvala u napred !

Znaci ipak je hitno!
Odgovori
Ma nije hitno nego se prodaje pa ako je neko zainteresovan, mada baš bih da izađem i tražim, sada dok čitam sve i svašta po ovom forumu ....  ali i dalje me sramota :/
Odgovori
Šta ima da se sramotiš, pa nećeš to da radiš na trgu u centru,  ;D niti u komšijsku baštu.
Smile ideš u mesto skrito da trazis zaboravljene rimske pute i hajdučke staze i prolaze.  8)
Odgovori
Pa ondaK Vi niste doživjeli što i ja .. a to je mlogo komšija oko mene pitaju što to ja radim .. jbm im maminu .. mrsh
Odgovori
Pa to ti pričam mašinu u šake pa se makneš komšilja  >Sad odeš u lokcilju gde nema ljudi danas ali su davno bili tuda sa svoljim aktivnostima i tu traziš, mašinu treniraš i maštu dražiš a ne pred komšijska vrata  il na nečiju njivu  :o i to dok je čovek radi, pa nisi sa kruške pao...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)