Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
6m dubine????? Tenk da bude neces da ga nadjes na tu dubinu....i ne znam kako su uopste mogli da stave tako nesto kada realno ne moze ni 2m da ide multiplayer.............sa najvecom sondom ide do 2m i to da je u precnik 100cm ........budimo realni........testirao sam ga vise put
Teme: 22
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
impresioniran sam DUBINAMA :o
ali bitno je "dugmence" ;D ;D ;D
Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(28-05-2014, 11:04 PM)forsaken link Piše: E više nije hitno 
(17-06-2014, 12:29 AM)forsaken link Piše: Ima li zainteresovanih za ova dva modela ??? Neka se javi na P P .. ili ti privatna poruka
Hvala u napred !
Znaci ipak je hitno!
Ma nije hitno nego se prodaje pa ako je neko zainteresovan, mada baš bih da izađem i tražim, sada dok čitam sve i svašta po ovom forumu .... ali i dalje me sramota :/
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Šta ima da se sramotiš, pa nećeš to da radiš na trgu u centru, ;D niti u komšijsku baštu.

ideš u mesto skrito da trazis zaboravljene rimske pute i hajdučke staze i prolaze. 8)
Pa ondaK Vi niste doživjeli što i ja .. a to je mlogo komšija oko mene pitaju što to ja radim .. jbm im maminu .. mrsh
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pa to ti pričam mašinu u šake pa se makneš komšilja >

odeš u lokcilju gde nema ljudi danas ali su davno bili tuda sa svoljim aktivnostima i tu traziš, mašinu treniraš i maštu dražiš a ne pred komšijska vrata il na nečiju njivu :o i to dok je čovek radi, pa nisi sa kruške pao...