Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Planina Beljanica
1.Ulaz u Čemeriku poljanu,kolko da prodje čovek.
2.Čemerik poljana ,izvor izvire i odmah na 1 metar ponire,čuje se voda da žubori kroz kamenje još 2-3 m.
3.Stena oblika glave sa krunom.
4.Streja sa komin.
5.Crvena bara.
6.Crvena stena.
7.Hajdučka pećina i mečja rupa.
8.Jelen sa glavom unazad.
9.Kantar sa 7 crte.
[Slika: 2lukqt.jpg]
Odgovori
јелена обично полазна тачка самита у планине или брда направљен. Врхунац излаз у правцу стене где је изграђен веома добро се свуда поштовати. Деер глава, рогови или ноге могу дати смер. kantar pogledaj prvo ispod njega ili iza njega koliko crte toliko koraka napred
Odgovori
Jelen je na kamenu visine 1,5 metar u sred reke,oko kantara je sve prekopano na 20 metara i sve stene okolo minirane.
Ipak hvala.
Pozdrav.
Odgovori
човек који је током изградње сигнала, логика је користио путању поток или река је обично на рубовима су од јелена отисци водећи знак суочава правац је веома близу tо су стене различитих боја, равних блоковa процене урадили веома добро у њима треба посматрати у различитим стенама
Odgovori
A be  rodjo jedino da se digne sanpolion pa da desifruje ovoj sto ti napisa.Nese znaje kude su  papci a kude glava i dal je prosal jelen il golem vepar.Pisi si ponaski ce  te razbere svaki a ovakoj ...
Odgovori
HIHIHI
Lose radi prevodilac sa turskog.
Odgovori
lepo je napisano samo treba da se svati
Odgovori
Jes jes sva sreca te sam joste mlad za jedno sto godine cu svatim i ja.A  lepo  je    napisano sto jes jes. Ne da ga je preveja ma izeja ga je .
Odgovori
ne tera te niko da citas na silu
Odgovori
Ljudi molim vas bez svadje,pogotovu u našem poslu.Ako neko može da pomogne,neka to radi na najbolji način koji ume i može.
Iz svog iskustva znam da nije dobro kad se ljudi svadjaju,a rade isti posao.Pozdrav.svima.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)