Ma nema svadja samo malo humor crni.E sad neko voli da se sali a neko ne.Po godine sam kao starac foca a u dusu sam joste dete.Teme su jako ozbiljne i po meni traze svremena na vreme po malo sale naravno i nasvoj i na tudj racun ali sa merom.
PLANINA BELJANICA,PECINA SOKOLICA.DA LI JE IMA?
Ima je prijatelju Dejane ona je sa južne strane iz pravca Resave,selo Strmosten.
interesujeme koliko je velika pecina,koliki je ulaz,mislim visina i sirina ulaza?
Pećina je velika,a mere širine visine tačno ne znam jer sam tamo bio pre 20-tak godine,možda će se javiti neko ko je bliže tom kraju pa da objasni malo opširnije i bolje.Pozdrav.
Teme: 21
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Cemerikova livada.voda izvire pa ponire.planina beljanica sve izmedju ZLOT-a(selo kod Bora) I ZAGUBICE
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
I da dodam,na cemerikovu livadu ima izvor I gde izvire voda kamen na kom ima znakovi,siguran sam da ima strelica I trougao a ima I jos nesto!slikacu pa cu postaviti! Moj otac je sa njegovim drugovima isao tamo I bilo je vedro I lepo vreme,kada su poceli da kopaju odjednom je pocelo da grmi I sve pocrne...
Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani g.Dumivan,
kako tumacite tu promenu vremena(pocelo da grmi i pocrnelo nebo) kada su poceli da kopaju?
S postovanjem,
Vudi Alen
Teme: 0
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Druze i jas znam nekolku cemerikovi livadi no neznam koja e pravata od trite sto gi znam poz..
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ja to tumacim vremenski uslovi ali jedan clan iz njihove grupe,najstariji sto ih je i doveo tu kaze da NE da Bog da iskopamo...