Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6 krsta
Postovani g.Gtarget,

interesantna lokacija!....To su lukovi sa strelama i krstovi sve to ima svoje specificno znacenje.A taj krst u krugu mislim da oznacava zatvoreni tunel koji vodi do ostave.Da li ste nasli jos neki znak kada krenete od uokvirenog krsta pa prodjete kamen sa ovim lukovima i krstovima i nastavite dalje ili recimo desno od ovog kamena?

S potovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Mene licno jedna stvar pocinje da zbunjuje po malo ovde na forumu. Naime , nikako mi neide u glavu i nije mi jasno cemu stalne upitne postavke sa slikama raznih oznaka...dali sto zaista neznate znacenje (a na forumu ima resenje za bar...da ne preteram oko 50% svih postavljenih oznaka ako ne i vise / bar sto se tice nasih terena) ili je cista zelja za "hvalisanjem" ko je i sta nasao prisutna kod postavljaca tih istih slika. Razumem za zelju oko brzog odgovora i resenja ali nerazumem neke sa foruma sto postavljaju slike poskidane odnekud sa interneta (podpisujuci ih kao svoje)...pa takvi sami sebe zamaravaju.
OVO JE OPSTA KONSTATACIJA I NE IMENUJEM NIKOGA.
Odgovori
pozdrav Vudi.U okolini ovih krstova ,po sumi ima jos znakova vecinom krstovi i jedan ovakav-
Odgovori
vecina nesto kao zna ,mada nisam video sa ti je neko racno osgovorio . imam slicne znake , okolina vranja. uskoro cu ih postaviti ,
Odgovori
ako neko ima ozbiljno resenje, ili neku pisaniju za ovo neka se javi,ovi sto pisu kojekakve gluposti,pametnije im je da cute...
Odgovori
Evo ti raznih SUNCANIH KRSTOVA, koje su razni narodi koristili kao pismo. Mozda ce tebi ili nekome vec biti od pomoci:

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)