Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ispiranje zlata na reci Pek
Lepo je vreme grehota da se ne izadje na vodu
Ovog puta druga lokacija a cilj isti.

http://www.youtube.com/watch?v=nlOdaL2aPpc
Odgovori
DRUGARI planiram da odem do timoka malo na ispiranje svaka pomoc je dobrodosla posto nemam pojma o ospiranju a jos manje o mestu na timoku gde bi to moglo
Odgovori
Timok je zaposavljeniji u odnosu na Pek. Bodo moj savet ti je Brodica uvek ces u ovom periodu naci par ispiraca na reci i da pokupis nekakva iskustva u vezi ovog sporta.
Odgovori
Lokalitete  za suvij planini velika Istorija  i Velika zabludi je suvoj Planiniu  samo ko zna  koliko vredi zato niko nemose da svati  evo nesto danas razmislim i pisem nesto i citam dosta vasi KOMENTARI    iiiiiii  Dosta su tacni  ali malo razmislite  da NISTE KOPLET TREBA KOPLET DA STE  ZA KOMENTARIMA I ZNACIMA ZNACI NESTO PISETE A NISTE KOPLET FALI I DRUGI SVARI U ORGINAL TRBA DA IMATE SVE OVO STA CU DA VAM PISEM SAD I CITAJTE  SRNA BABA GRBAVA GLAVA OD MEDVEDA ALI UZUNOVA VODENICA DVA VOLA  TRI VELIKI KRSTA  KALDRMA STARI PUT VIJA IGNACIJA I ORLOVO GNEZDO IIIIIIIIIIIII SEDAM GROBOVA I SOFRA I SEDLOTO  POPPOV  DOL MEMEDOV DOL ZLI DOL  TEMEN DOL  BUKOV DOL  IIIIII PAVLOV DOL  KVAZKA SA PILETA I SRNA NIJE JEDNA IMA RAZLINE I KLAVA OD VOL I IMAJOS NEKI EVI joS CESEL IMA DOSTA CESEL  I SAMIOT GROB  PLOCA VELIKA  poz
Odgovori
hvala crni

himovic imam opasno dobrog psihijatra brate meni je pomogao vidis da sam koliko toliko normalan
posto si ti kritican javi se da ti preporucim cika doktora odlican je psihic specijal za zlatare i vas sto trazite te znake mape
ima punu kancelariju znakova i mapa mozes da se igras ceo dan daje ti lepe tabletice u razzzzzzznimmmmm bojama
malo te lupka cekicem po nogicama ali pomaze veruj mi
Odgovori
psihijatra je za mene SUVA PLANINA  I JUS KRILA DA IMAM BI LETAL  POP MARTIN NE SPAVA POZ OD HIMOVIC              JOS MALO TRBENIJE
Odgovori
Pa bre Bodo brate sto nije fer..nije. Svako ima pravo da bude luckast na svoj nacin. Mnogo je zrelijih "pacijenata" na ovom a bogami i na drugim forumuma da umesto raznih ostava po prirodi traze bilje za cajeve da se povrate u dugim zimskim danima i nocima od svojih frustracija kojima obiluju  :Smile a bogami nekima treba narukvica za u kucu da duzi perid ne izlaze vise i ne prave gluposti po terenu drugim ozbiljnim hobistima. Svi cemo mi jednog dana doci u godine kada um hoce (bar donekle) ali snaga izdaje. Sada tako ne razmisljamo ali...vreme jos uvek niko nije uspeo da zaustavi i bioloski sat neumitno kuca.
Odgovori
Himovich ima li neki plan za Pek, verovatno je ostavio neki zapis Pop Martin Himovici legenda i kljuc . Ne nasedaj na provokacije nego nas rasvesti posto smo u nesvesti kako PopMartin Himovich to radi na reku Pek , ti to znas i najbolje pojasni da se kolege ne muce
Odgovori
Pusti coveka da pise , ko razume shvatice , a mozda i objasni na kraju
pozzz
Odgovori
Hteo bih da počnem sa ispiranjem. Da li ima neko iz Beograda da redovno ide na Pek?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)