Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
Pozdrav svima  laki kes  ja sam svo je rekao kako treba  poz
Odgovori
(13-02-2012, 09:50 PM)RoleTDI link Piše: Vlaska planine je puna arheoloskih lokaliteta, kao i susedna Greben planina

Voleo bi da znam sta si to vido, ako nijetajna???
Odgovori
(02-03-2014, 11:31 AM)laki kes link Piše: Nevolim da pisem vise volim da dajem odgovore,a cini mi se da si dobio pozivnicu neku a nisi na nju odgovorio. Sve u svemu ova tema i ovaj grad pod zemljom bice jos dugo za mnoge samo tema za razgovor pa zato sam i napisao da je uspavanka jer oko toga moze da pricamo danima inocima dok ne zaspimo pricajuci a moze bit i ne treba mnogo pricat nego vise razmislat i jos vise radit i upoznavat ne samo ljude nego i istoriju mesta. Pozdrav svima
Za šta sam dobio pozivnicu laki........       
Odgovori
lokacija je opasna i sakrivena ,nekoliko malih ostava su izvadjena pre par godina ali udaljena od pravog mesta.na 3 km.nalaze se ploce njih7-8 kroz barljiva livada -mokra livada a tu ima preko dola sprotiv vodenica hajducka koja je radila samo kada je padala kisha....itd.....
Pozz
Odgovori
Gorki, rimski muzej nema veze sa hajdučki i turski planovi..........
Odgovori
Greška Gorki izvini................
Odgovori
Ok kako ti kazesh kolega
Pozz
Odgovori
Pa samo sto ste zapoceli ovu temu  iako je 12 strana vi gotovo da niste ni mrdnuli od isto ako neko da ce ovako da nadje vara se.neka mi i jedan odgovori koliko je vodenica bilo oko ovog grada koliko klidenca ,krecna koliko srna koliko vodopada i td.........pozdrav svima i srecno vi bilo ako nadjete to
Odgovori
laki kes    nepostoi neko da odgovori tacno na tvoje kometar cta si sada napisao  koliko vodobada i vodenice i drugo nesto posto niko nezna  samo ako neko zna gde ima  kako sto si rekao i srna koliko ima  i to je najtese da naces SRNU  ako zna neko gde je srna odak mora da sna koliko vodobada i koliko vodenice ima posto do sadfa niko nije postavio orginal sliku od SRNA  klesanu i ja  kasem da nepostoi neko da zna  ali jos malo trebenije  veliki poz    svima  pop martin himovic i kluc 
Odgovori
mnogi znakovi su unishteni i nema ni srna ni lovac arnautin da nishani srnu ,a nekoliko manjih ostava je pronagjeno  slucajno,za muzej i grad i samotvorno kale odavno su porusheni da niko nemoze da ih nadje  Sadtuzno je ali mozda i tako treba.
Pozz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)