Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RANGER TELL locator
Druze Crni hvala na odgovru vezano za Rangell Tell.I ja takodje radim sa zicama ali brate one meni vuku na sve od metala do parcica cupova pa do supljina u zemlji.Neznam kako da ukapiram sta je sta kad naidjem na metu ali dobro.Ovaj Rangell Tell sam ukucao kod za gvozdje ali ne zakopano vec povrsinski iz 5 pokusaja sam 2 puta nasao eksere i neko gvozdje koje sam posle i vizuelno uocio ostala tri pokusaja nisam video nista niti sam kopao ili probao nekim detektorom Hteo sam cisto znatizelje radi da probam.
Hvala jos jednom i pozz.

Odgovori
I ja sam sloro kupio taj lokator ali sam dobio sam 3 sifre moze li neko da mi kaze koja je sifra najbolja za zlato i srebro
Odgovori
Magnum 357 neznam koju verziju si kupio i kolko si platio(ako nije tajna)
Ja ču da ti kažem pravu istinu ,samo neznam koji je lokator?

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Za zlato 703x7=
Odgovori
Evo ovu verziju imam.. Probao sam ga na zlatnu burmu i stvarno locira

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
-4951= Probaj taj kod. Imam isti i ja.
Odgovori
Probaj ga na zlatnu burmu,ali da je sakrije neko drugi a ti da neznaš gde je.
Odgovori
A to ako ne moze da nadje ondaaa Big Grin probavao sam tako ja i nadje ;D
Odgovori
Na tako malu stvar je malo nemiran i nestabilan treba imati iskustva sa njim da bi se naslo nesto.. Kad sam ga kupio mislio sam da je sranje ali sad poske 4 meseca od kako ga imam solidno locira.. A i kad sam ga kupio skoro svi su rekli da je obican digitron ali taj "digitron" moze da ti donese veliku veliku zaradu ako znas kako da radis sa njim sad kad znam kakav je nebih ga nikad perodao zato sto naterenu dosta pomaze..
Odgovori
ljudi da ta stvar toliko sigurna i nalazi zuto to nijedna zemlja niti bilo koji proizvodjac bi prodao jer bi prvo povadio sve sa njim znaci sta napravi izvrsi test neki namesten i prodaje kao super proizvod siguran i precizan ljdi kupuju dok ne shvate prevaru kad padne prodaja odma novi proizvod i prevara krece i tako dalje zato ne bacaj te pare na te gluposti jer i ja da napravim da hvata zlato samo nebi ga prodao ili bilo koji majstor i covek na svetu
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)