16-01-2016, 08:02 PM
Sledi ti verovatno redukcija teksta zbog postavljenog broja telefona. To vise nije moj domen. To da se ja u zivotu svom nisam nagledao stvari koje si ti , pa sve do konstatacije da nisam ni video pizzu sa takvim razmerama a po najmanje probao istu , priznaces i sam da je smesno i komentaristati. Trudis se iz petnih zila da budes duhovit i uspevas u tome , ali ja nigde nisam komentarisao tvoju licnost ni tvoje strucne sposobnosti , samo sam te prozvao da nesto od toga i napises. MI SA JUGA kako sam kazes (a pri tom POJMA NEMAS KO JE ODAKLE) bivamo skrti u svojim saznanjima i neretko delimo ista , osim na neki drugi nacin a ne ovde javno da se pise... e to vec moze da se komentarise. Premda je tema zapoceta sa necim sto blage veze nema sa ovim sto pises a u njoj je vec od strane Time dato kao predlog ondasnjoj administraciji da se ista stavi OF TOPIC , predpostavljam da ce se to sada i desiti. Samo ce mi biti jako zao sto prozvani posedovalac pomenute mape nije javno podelio istu i verovatno je nije poslao na PP traziocima iste pa daljni komentari gube svaki smisao.
Eto problema bez potrebe a sve mi se cini da su problemi "naruceni".
Hvala na tvojim pohvalama o mojim temama i postovima i moj predlog da jos bolje i vise citas po forumu sta je sve napisano a ima svih odgovora na tvoja postavljena pitanja. Siguran sam 100% da nisi stigao sve da procitas a ako i jesi onda verovatno nisi mnogo toga razumeo , sto vec nije moj niti bilo ciji problem vac samo tvoj.
Eto problema bez potrebe a sve mi se cini da su problemi "naruceni".
Hvala na tvojim pohvalama o mojim temama i postovima i moj predlog da jos bolje i vise citas po forumu sta je sve napisano a ima svih odgovora na tvoja postavljena pitanja. Siguran sam 100% da nisi stigao sve da procitas a ako i jesi onda verovatno nisi mnogo toga razumeo , sto vec nije moj niti bilo ciji problem vac samo tvoj.