Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cetnici
I.Dzony ako može postavi slike tih od 150 000 evra ili bar neki sajt gde se može videti vrednost.
Odgovori
Koliko sam ja upoznat radi se o funtama koje nemaju nuniznatičku vrednost,posedujem knjigu zlatni novac Dr.Mihajlo Dodić,u njoj nema baš ništa o četničkim funtama.Ukoliko imaš neku knjigu ili neki sajt objavi voleo bi da vidim cenu funte.
Odgovori
Nije nikakav problem cytitaxi,radi se o selu Melovo iznad Vučja ,kako se zvao nemam pojima,kuća je napuštena ne živi niko u njoj a kako kažu nije imao ni ko da nasledi,oko kuće i u podrumu je sve prekopano,ima mogućnosti da je nekad bilo postaviću slike.U podrumu kuće u kamenom zidu postoje ostaci od malih ćupova koji su uzidani u kamen,veoma zanimljivo mesto.
Odgovori
citytaxi evo slika sa terena.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
evo još slika

Odgovori
Evo je i kuća za to vreme jako lepa kuća domaćinska.

Odgovori
Ozna kasnije Udba se dosta bavila tom tematikom.Bilo je skoro u novinama da su imali timove tragaca za tim funtama,da su neki cetnici namerno pustani da ih odvedu do ostava i kasnije pohvatani,samo neznam koje mesto bese.
Odgovori
viaromana sve je moguće,ovde se jasno vidi da je bilo,a da vise nije tu.
Odgovori
Na koju crkvicu mislis u selu na ulazu u Vucije iz pravca Le ili neku drugog?
Odgovori
(14-06-2014, 10:32 PM)viaromana link Piše: Na koju crkvicu mislis u selu na ulazu u Vucije iz pravca Le ili neku drugog?
Ako se pitanje odnosi na mene ja cu ti reci da je rec o Klaicu . Doticni gospodin Zoran ( Soca ) podigo crkvu , valjda se tako valja  Wink . Nisu sve pare nadjene  ??? . Bio sam dole pre nedelju dana , neki malo krcili sumu , pa smo bili na dogovor , a cim pozovu  ( mislim spreme evrice , da ne budu hapseni zbog kradje ) ja cu da procesljam nekoliko lokacija gde je inace boravio glavni cetnik iz te grupe Stojan  ;D , pa cu da vam kazem ako nista ne nadjem  Wink .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)