Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pocituvani kolegi,
Jas predlagam da napraveme edna sredba, da se videme i da podiskutirame, koj, sto , kako, zosto da videme koj kolku e iskusen i koj za sto se zalaga, neli i celta na forumov e da si pomogneme edni so drugi.
Predlozi i sugestii ocekuvam od vasa strana?
Teme: 20
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
naj ubav predlog do sega.samo kazi koga i kade.mislam deka ke ima golem interes.pozdrav
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Od kolegite zavisi dali toa kje bide ednodneven sobir ili pak sobir so nokjevanje po moj predlog neka bide planinarski dom zosto ima kujna, sobi za prenokjevanje i golema prostorija za debitiranje.
Go cekam mislenjeto na ostanatite clenovi?
lrl200d pa moze da se izvede takvo nesto gokolku ima zainteresirani ajde da se sobereme i da podiskutirame pozdrav.
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Dobra ponuda bi trebalo da si pomogneme edni na drugi so svoite znaenja i sugestii.Mi se dopaga vasiot predlog i go podrzuvam .Pozz
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ajde bre lugje se stamite ili se plasite sto e rabotava samo trojca diskutirame na ovaa tema.....................
pisi mesto koe go predlagas za sredba planinarski dom itd ajde pojdovna tocka napravi
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Kazi ja tocnata lokacija kadi mislis da se odrzi sobirot ,za da vidat drugite dali im odgovara i ako ne im odgovara neka si dadat svoi predlozi i site ke odlucime kade e najpogodno za stredba .Pozz Legion
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
POZDRAV slazem se i zelim da pozravim klinčarskog iz valandovo mislim na njegovog sina poštara,stari je umro.........on je bio zakon iz mkd..........
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Eve eden predlog od mene: Jas sum od Radovish i predlagam sredbata da se sluci na planina Plackovica vo mesec Maj na planinarskot dom, predlagam toa da bide so edno nokevanje vikend i ajde da ja napravime zaedno agendata....