Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IMA LI STA OVDJE
EVO MOJI KAMENCICI

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Jos slika imam sa druge strane, al mi vise od 4 nije dala postaviti.
Odgovori
Bio je slican nalaz. Neko je napisao da je svaka rupa jedna parica i predznak za nesto vece. Jesi probao teren nekom makinom?
Odgovori
TU SU INACE TRI KAMENA,OVAJ JE U SREDINI,I JEDINO NA NJEMU SU VIDLJIVI ZNAKOVI.KAZU BIO I 4 KAMEN,AL GA NEKAD DAVNO NEKO ODGURAO,POMJERIO. (NE ZNAM ZASTO) KAZE,POSLIJE SE RAZBOLIO,IZLUDIO.NISAM ISLA GLEDATI GDJE JE ''OTKOTRLJAN'' CETVRTI KAMEN. :o I NISAM S ''MAKINOM'' CUNJALA Smile

Odgovori
ovo lici na lice kad se uvelica,,,,napisi koji deo je u pitanju mozda neko ima zapis ,,,ali prvo sto kaze kolega raspali ti tamo sa nekim dobrim aparatom..moze da tu svasta ispliva i malo oklo.a taj sto je poludeo to moze da bude i prica da se nebi tu cackalo.
Odgovori
To je kraj puta,i poznato je jako jako dugo,inace je to nasao moj otac i njegova braca kad su bili mali.Kaze bacio marko kraljevic taj kamen sa jednog brda.Pa kaze imaju na kemenu njegovi prsti,kopita Sarca i sedlo,to je legenda u nasem mjestu. E sad odem ja i moj otac da slikamo to,normalno posto je kraj puta ko god te vidi zaustavi se,i ne pita nista,samo kaze-a dosli da vidte Kamenje.i onda pocne pricu,i zavrsi sa covjekom koji je izludio..zao mi bi sto nisam imala vise vremena da jednoga svrnem da mi pokaze gdje otkotrljan taj kamen!Da ga vidim sta ima na njemu kog djavla.Iskopace te Bili! 8) ;D

Odgovori
Bili sta da ti kazem,alat u sake i ja bi ih prevrnuo,,,mozda sa donje strane i ima neki znak nikad se nezna...ako imas uslova ti probaj,,,jedno ti kajanje negine  ;D
Odgovori
Ako je Kraljevic Marko to je onda neki deo, makedonije ili crne gore. Po tebi bi rekao da si iz bratske nam crne gore, a izgleda da si i neznijeg pola po pisanju i koriscenju rodova, pa zelim ti svaku srecu kad krenes u potragu. Zulj na ruci je odlika velikih radnika. Sreca dodje posle.
Odgovori
Ja sam Stana,Čučuk Stana  ;D, nije Srbija.Bosna je.Republika Srpska.I niko nista nema za nase krajeve! ???
Odgovori
Sta ce Marko tamo. Kucuk Stano kramp u ruke pa po kamenu.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)