Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MASINA ZA ISPIRANJE ZLATA
obavezno... kad planiras da dolazis? i obavezno se najavi, pokazacu ti neka dobra mesta.!!
Odgovori
Haha ako su jedino ta mesta na kojima radis tvoja i jako izdasna ona ces mi ih pokazati. Kad dolazim? Ne znam ni sam cucemo se. Posalji mi preko privatnih poruka tvoj br tel znam da tamo malo kuburite sa signalom ali nece biti problem da se cujemo. Pozdrav
Odgovori
ma da slabo ima signala.. zato i volim to mesto relaxacija u fulu brate.. Big Grin
Odgovori
sta mislite o tome da se na usisniku stavi nesto tipa kao na usisivacu za tepih dali bi po vasem misljenju bilo veceg efekta ili slabijeg?
Odgovori
kosac je pomenuo da kada se na veseraju tj suice stavi kovano gvozdje tj ona mreza sa romboidima ili kako se vec zove da se gube potkopaju vodom i voda odnese krupnije parcice zlata a hvata samo sitno dali to vazi i za otirac 6050 ili samo za rudarski tepih zanima me misljenje iskusnijih kolega u dilemi sam zato sto skoro na svakom veseraju koji moze da se kupi postoji ta mreza hvala unapred na svim odgovorima time biste pomogli mnogim kolegama
Odgovori

https://www.youtube.com/watch?v=6xJNWGhDyz8
Odgovori
niko ne rece nista o pumpi za ispiranja ko koju koristi koja je najbolja koliko konjskih snaga koliko bara itd .ja planiram da uzmem kdp 30 dizel trosi 450 g po casu sto je po meni mnogo vise isplativije na duze staze jeste da kosta preko 60 hiljada ali kad pogledate da benziska trosi tri litra za dva sata sto je 450 dinara sto je dnevno preko 2000 dizel pumpa se isplati za dva meseca samo na gorivo
Odgovori
pa ako moze posalji mi skicu i sve sto mislis da ke mi treba xvala unapred poz
Odgovori
zdravo ljudi treba mi pomoc . gde mugu da nabavim tepih za ispiranje zlata u  reci? hvala
Odgovori
Kod crnog
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)