Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
moj recnik je srbski narodni jezik govorim jezikom mog naroda nasa deca zive u srbiji i traba isto da govore srbskim jezikom
moja kultura je  kultura mog naroda kultura prosecnog srbina ako je za tebe recnik i kultura tvog naroda prostakluk jebi ga trazi drugu kulturu i drugi narod
e sad to sto u poslednje vreme pokusavate da uvedete neku novu kulturu novi jezik i stidite se svog naroda svog jezika i ucite decu da se stide jezika i kulture svojih predaka
to je licno vas problem ali lazu vas sve nacije na svetu u svom narodnom jeziku imaju izraze iste ili slicne nasim izrazima
cak stovise nijedna nacija na svetu nepokusava da ubije svoj jezik i od njega napravi sluzbenointelektualni jezik u kome se koriste prazne fraze tipa moz da bude nemora da znaci
to se na srbskom jeziku kaze jebe lud zbunjenog
ako vec treba da se tako ponasam i prilagodim se toj novoj kulturi moze i tako ali u toj kulturi nema nicega sem KESA sve pocinje i zavrsava se sa kesom mani pare
sto me vraca na pocetak ovog posta gde ja napisah moze informacije o banetovoj prodavnice imenu prodavnice lokaciji lokala i sve ostalo
to kosta 1000 eura kes na ruke nista uplata na racun dodjem ti pare kes i imate sve informacije koga god zanima
idemo u evropu i red je da se ponasamo po evropskim pravilima i furamo njihov mentalitet samo lova
posto je nas jezik narod i kultura kako kazete prosta nema frke umem ja da budem kulturan ugladjen sarmantan elegantan zajebalo vek  :o ali onda sam
svetski covek a svetski coveci taki kaki su njih pokrece lova
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB - od bodatajson - 19-11-2012, 09:31 AM
novi " bili" - od bili - 23-02-2013, 03:34 AM
Odg: novi " bili" - od admin - 23-02-2013, 10:31 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)