12-11-2012, 05:15 PM
admine,preku ovog posta koji je moj posledni na ovom forumu,sada vidim da je milan bio 100%posto u pravu,iako sam mnogo puta pisao kako u slucaju himovica,na koje se reaagirao otposle,sada se desava isto,pojave se neki novi ljude koje za nas tragace imaju neku verziju,primitivci ili neznam sta,a ti nas ne zastitis,nego treba da trpimo svakog idiota koji se pojavi tu,pa posle mesec dana nateganja ti onda odreagujes,vec kad je kasno,ja znam da postoje mnogo tipove ljude,i da svi nismo isti,da ima mnogo razlicitih karaktera,ljudi koji misle da znaju sve,i da nemaju dlake na jeziku,ali ipak ovo ovde je otislo predaleko,i u ovaj forum ce ostati ljudi koji nemaju veze sa ovim nasim poslom,tako da mi e zao jer ovaj forum je bio prekrasan,i imalo je prave stvari ovde,ali prave ljudi se povlace odavde,posto je ovaj moj post posljedan naovom forumu,hteo bih se zablagodarim na svi moji prijatelji i kolege na ovom forumu,i da im pozeljim uspeh i srecu u ovaj sport i svako dobro,blagodarnost i do tebe admine za ovaj prekrasan forum,i to je to jos jedno pozdrav svima i svako dobro.