Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
Bice da ste me obadvojica malo pogresno razumjeli.

@Metaldetektori.rs
Nigdje nisam pomenuo da je garancija nebitna, pa i ja na "blazenom zapadu" kada kupujem nesto obicno dokupim dodatnu garanciju na vise godina (zlu ne trebalo). Rekoh da je nasem narodu mozda bolje kupiti nesto sto nema (a mozda i ima) garanciju a pri tome ustedi koju stotinu Evrica, zavisno od cjenovne klase detektora. Sto se tice poslovanja, ne samo u Srbiji, u cijelom svijetu se mucka naveliko i nemoj misliti da ste vi propali zbog toga, niste, propali ste jer su to drugi tako zeljeli, ali to nije tema za ovo mjesto.
Trebao bi ti doci ovdje na zapad pa da drzis firmu i radis sve posteno...nestao bi za nekoliko mjeseci, zavisno koliko novaca imas na raspolaganju da bi neko vrijeme dotirao troskove. Pa ovdje najbolje zaradjuju racunovodje a ti si vjerujem pametan da skontas zasto bas oni Smile. Napisao sam racunovodje jer ne znam tacno kako se na nasem zovu te osobe koje sredjuju finansije za firme (izvinjavam se ako ta rijec nije tacna ali vjerujem da znate na sta mislim).
Ovdje ti se radi (na zapadu) po sistemu, "Samo posteno pa onda u zatvor".

@I.Dzony
Sta banebeograd radi i sa kime to je njegova stvar. Ti vjerovatno aludiras na to da ja prodajem njemu detektore na kojima ja u polazu vec zaradjujem taj procenat koji si naveo i onda jos zaradim na povratu pdv-a. Da bih ja to mogao raditi vjerovatno bih morao imati prodavnicu detektora ovdje a ja je nemam...znaci, pogrijesio si u procjeni. Te procente moze zaraditi samo prvi uvoznik tj glavni zastupnik nekog proizvodjaca a gdje se isti nalaze ti provjeri, ja ne znam za sve ali nisam siguran da se i jedan nalazi u Austriji
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB - od MilanAT - 22-10-2012, 12:20 AM
novi " bili" - od bili - 23-02-2013, 03:34 AM
Odg: novi " bili" - od admin - 23-02-2013, 10:31 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)