05-10-2012, 08:57 PM
(22-09-2011, 01:49 PM)petravka link Piše:Pozdrav svima. Ovih dana sam na jednom forum u potrazi za dobrim detektorom naleteo na opsirnu temu vezanu za detektor TGSL. Kada sam sve to proucio, video, odlucim se da ga napravim. I bas pre same kupovine delova odlucim da kontaktiram tvorca istog. Odmah me je posavetovao da je mozda bolje da pocnem izradu novog IGSL detektora. Objasnio mi je ukratko koje su prednosti istog. I realno jeste bolje da odmah imas duplu tonsku diskriminaciju, vise nema bojazni da ce se nesto od plemenitog metala preskociti u slucaju da se predmet nalazi pored eksera
Mada nije toliko bitno sto ima dva zvuka - koliko je bitno sto u tom slucaju nema maskiranja i nista ne propusta u zemlji
TGSL je konvencionalan detektor sa 2 kanala i mesanjem a IGSL ima 4 kanala u 2 bloka i nema mesanja izmedju ta dva bloka.
IGSL Dva u jedan
U prilogu vam dajem dve seme. Jedna je sa sondom DD27cm sa karakteristikama za TGSL a druga je za Musketeer sondu.
Kasnije cemo i o njenim karakteristikama.

![[Slika: IGSL%252520MUSK-coils-S.jpg]](https://lh5.googleusercontent.com/-QCk2LYuG3yw/Tnok4vB0N8I/AAAAAAAAAH8/0353_I2F6wg/s720/IGSL%252520MUSK-coils-S.jpg)