04-09-2012, 01:20 PM
Sto se zivotnog veka tice Donce pobrkao si loncinci.Duzina zivota zavisi od puno stvari a najvise od genetiku sto ti tece kroz zilke a Bogami i od sudnji dan.Neki su ziveli kratko [bolesti ratovi]a neki pak dugo.I oceva i majkina familija je imala preci sto su ziveli i preko 100 godine.Moj pradeda Anta je ziveo 115 godine.U 100 godine dok je cuvao vinograd u Djokin grob ispod Kurvin grad je skakao u dalj sa unuci. Moji dedovi i babe su ziveli preko devedeset godine a kroz zivot su mnoge patnje i maltretiranja pregrmeli.
Prirodna selekcija .i probiralo se ko ce sa koga da se uzima i orodjuje.Sada je drugo savremeno doba vise se interesuju od poreklo na macke i kuciki sta ce sa koje da se upari da se dobije bolji kvalitet .A kod ljudi je sad sta koj dovati.
A be grome i tebe vidim iza Kosaceva ledja na nebo.Izgledami da si prespio sve sto se ispred tebe desavalo.Mani spijenje i interkpunkcije i svetli rodjo putinjke nocu da ne odletimo rnjacki u trnjak i koprive.
Zamalo da zabravim da pozdravim Kosca sad mi je srce na mesto kad vide da se vratio od odmor.
Prirodna selekcija .i probiralo se ko ce sa koga da se uzima i orodjuje.Sada je drugo savremeno doba vise se interesuju od poreklo na macke i kuciki sta ce sa koje da se upari da se dobije bolji kvalitet .A kod ljudi je sad sta koj dovati.
A be grome i tebe vidim iza Kosaceva ledja na nebo.Izgledami da si prespio sve sto se ispred tebe desavalo.Mani spijenje i interkpunkcije i svetli rodjo putinjke nocu da ne odletimo rnjacki u trnjak i koprive.
Zamalo da zabravim da pozdravim Kosca sad mi je srce na mesto kad vide da se vratio od odmor.