25-07-2012, 06:29 PM
(25-07-2012, 02:02 AM)himovich link Piše: OK idemo dajle i sad citaj dobro i ne suri sad citaj srna nije noga krsena i niuje to poje ona je druga poje noga ni je krsena i gde ti je lovac sta gaca srnu rekosam nemate zavretak samo imitaciju ok idemo dajle daj sliku lovac sa posku sta gaca srnu imas pop martin i trsiosam srnu da osi srnu sad lovac da te vidim ima u glavo srvenu fest ili kapu prate tu je orginal neko te lase dopro i mislis je to pop martin reko prvo opinci skini mnogo i da me naces to je orgina daj lovac srnu sta gaca daj savrsetak prate pozE moj Himoviću, pa znaš li ti jarane koliko srna sa tom slomljenom nogom imaš po Makedoniji, Srbiji i Bugarskoj ? To ti je jedan od univerzalnih hajdučkih znakova koje ima svoje značenje kao i neki uklesani krstovi razlićitih formi, oblika, ograđenih, neograđenih...... svaki ima svoje značenje u njihovoj azbuci. Tako ti je i sa tvojom srnom sa slomljenom nogom. Zar misliš da sam ja ovde najveća budala da se, namudrivajući se sa tobom, postavim sve što ti zaželiš? Da je tako , sve to bih postavio prvo na svom forumu a ne ovde ! Da skarim sa tobom celu priču, tražio si "svršetak prate" ? Evo ovako izgleda jedan deo od "svršetka prate" i tvoje srne, lovca i mnogo čega čega je bilo u neposrednoj okolini. Onda kada budeš imao petlju i da sve to što pričaš da imaš , bar nešto od toga postaviš na bilo kom forumu, makar jednu sliku, pa da ti nešto i poverujem, ovako samo ....... "pirka vertić" !
SVRŠETAK PRATE: