24-06-2012, 06:26 PM
ma kakvo prepucavanje, daleko bilo, samo pričamo, a oko raspitivanja po okolini skoro da nisam imao potrebe, pošto mi je jedan deda bio u jednoj od ovih jedinica koje se pominju u ovoj knjizi. na žalost, bar po njegovom viđenju stvari tada na terenu kojim je prolazio, malo se više razlikuje njegova priča od ovoga što je ispričano i opisano kod Radovanovića i Stojanovića. Naravno to treba razumeti jer samo "pobednici pišu istoriju", i ako se ravnamo samo po tim pisanjima pravu istinu nnikada nećemo saznati.
Lepo je sa jedne strane što radiš na takvom radnom mestu. Bar si u prilici da prođeš i vidiš malo više terena, međutim znam koliko je taj terenski posao težak a uvek i nikada nije adekvatno plaćen. pošto početkom avgusta dolazim u rodni kraj, možemo se videti ako si zainteresovan.
Lepo je sa jedne strane što radiš na takvom radnom mestu. Bar si u prilici da prođeš i vidiš malo više terena, međutim znam koliko je taj terenski posao težak a uvek i nikada nije adekvatno plaćen. pošto početkom avgusta dolazim u rodni kraj, možemo se videti ako si zainteresovan.