31-05-2012, 11:55 AM
Bravo Kosac,moje misljenje je da to treba reci javno(narodu),sta je prava namera pojedinih ljudi u Srbiji,sve rade polako i sestematski ne dizuci previse prasine u javnosti.Rudnik Lece ima tri nivoa sa kojih se vadi nekoliko dragocenih metala,pre dve godine su na trecem nivou pronasli zlatnu zilu 70 cm sirine,1,40 m visine koja se siri,koliko se prijavljuje drzavi i sta se zapravo radi,veliko je pitanje.Zanimljivo je da se tu koristi lift iz ww2 koji su Nemci koristili,za neverovati,jos uvek radi perfektno.Sisematski se zemlja zaduzuje kod MMF-a pa ce kasnije sva nasa prirodna i rudna bogatstva otici strancima za ,,JEDAN" dolar a pojedini Srbi ce sebi u dzep stavljati dobar procenat profita.Nije samo Bor i Zagubica na udaru,ima tu jos puno mesta u Srbiji.Koliko je pametno navoditi mesta,ne znam,ali su ljudi iz vrha,sto bivsi,sto sadasnji,pokupili sve podatke iz ministarstva gde se i koja se i u kojim kolicinama nalaze rudna bogastva.U jednom delu istorije,Srbija se pominje kao najbogatija zemlja Evrope,izvozili smo plemenite metale,mnogo toga se skriva od javnosti,izvrce se istina,samo da javnost ne sazna pravo stanje.Isto tako su nam odredjene strukture i odredjeni ljudi izvrnuli istoriju,skrivajuci pravu istinu i plasirajuci laznu istoriju Srpskog naroda,sva sreca pa postoje verodostojni spisi.Ja se nadam da ce za koju godinu sve izaci na videlo.Pozzz.