27-05-2012, 01:12 PM
Neznam sto se uzbudjavate bez potrebu.Covek se zacas predomisli.Prvo misli da nesto da il pokaze pa opet onoj stvorenjce cuci sas rogovi i trozubac i zbori mu nedaj el si suntav A Andjelko zbori u isto vreme pokazi mozda neko zna bolje si je da rabotite zajedno...E sad koji ce pobedi zavisi si od domacina koji gi je obojicu primija ...I men si obeca nesto pa se pokaja..Videl sam si ja i taj plan i prevod a receno mi je i gde misle da si je..Nisam imao nameru da mu otkrijem mesto de je stvarno jer nije u moju livadu ..A i sto sam imal za toj dal sam si na moju bracu sto imase poverenje u men sto mi kazase tajnu iako me sas oci svoje nevidese.. Neka rade i neka podele kako braca rodjena... Toj si je sad druga drzava . Ubavo rece himovic neknja gledajte si znaci i kako se toj sa kartu uklapa i sas teren a ne ono sto imate kao prevod.Dosta su ajduci izmenili planovi su dosli u pogresne ruke moralo je da se premeni i premesti!.. A kozne mape svici sto u vosak beose zatopeni i smotani, ima vidjuval sam toj al kod drugi .Vidjuval sam davase mi u ruke da drzim al toj si neje moje i toj nemam pravo ni da pamtim a ni od toj da zborim!