08-07-2022, 05:21 AM
Sto se tice ove lokacije sve ove price o Agrosu pominljete i BOGORODICU ili STENU uvijenu koja iz daleka izgleda kao ZENA KOJA DRZI U RUKAMA DETE OK !!! Znam gde je isto tako i SNOP SENA sa rupom u sredini koji je smesten na vrh brda da Severo istocne strane OK !!! I to znam gde je ZASTO NIKO NIJE SPOMENUO ZA SAT 5 do 12 KOJI JE UNISTEN od strane nekih pametnjakovica jer je gospoda cula da postoji sansa da je iza tog unikatnog sata i gravirane u steni sat 5 do 12 raznet ??? ZASTO zasto to nije u redu na zalost sve imam fotografisano i dosta pecina i svata ali sat ne mam mada od prilike bih mogao da ga nadjem sa mojim dronom za 30 min ako me sreca bude pratila i poznam nekadasnju stenu na kojoj je bila uklesana neka poruka ?Toliko za sada VUDU ALEN imam jjednu molbu za vas ako znate nesto vise sto se tice grada agrosa ili mislite da treba proveriti ja mogu da odvojim vreme i podignem dron da sve dokumentujem i probamo da nadjemo okvirno gde bi mogao da bude taj naj znacaniji grad iz davnina koji krije razne pisanije kako se nase covecanstvo kretalo pre vise od 2000god i to je vece bogatstvo nego ceo sleper zlata !!!!Aparati su spremni lokacije ima i oko rgotine i tog dela gde bi trebao biti Agros ali nisam sve hteo odma da iznesem ..Svako dobro nadam se da ce ova tema zaziveti i vise ljudi pokrenuti u iztrazivanje ove prelepe planine i ceo kopleks pecina sa dobrim ljudima sve lako ide svako dobro i ajde da komentarisemo ovu temu ..SASA Bor