21-12-2017, 10:41 AM
Mora biti da je toliko verzija vaših-naših prepisa dokumenata da se zaista više ni ornitolozi (oni koji proučavaju ptice) ne bi mogli snaći u vašim verzijama pernate divljači koju deklemujete citirajući ili perpisane po koj zna koji put dokumente koji su se drage moje kolege sa originalom rastali joooš pre 20-tog veka. Ili pak prepričavate priče lokalnog folklora.
A još kad se dodaju smukovi pored ornitolog, treba li bi vam i herpatolozi da se snađete koji je to HIBRID što "obitava" na tom mestu.
Možda sam sad i previše rekao.
Za one koji vrlo duboko i istrajno prate ovu temu verovatno i nisam, ali za one koji pokušavaju da se udube i imaju volju da raskrste sa "Hajdučkim floskulama"
Dobili su ključne termine šta da traže ALI NE NA TERENU VEĆ U LITERATURI tako se počinje.
”Smuka" gledali, živi mi ostali...
Veliki pozdrav za "gunj" tragače
i sve naše istraživače.
A još kad se dodaju smukovi pored ornitolog, treba li bi vam i herpatolozi da se snađete koji je to HIBRID što "obitava" na tom mestu.
Možda sam sad i previše rekao.
Za one koji vrlo duboko i istrajno prate ovu temu verovatno i nisam, ali za one koji pokušavaju da se udube i imaju volju da raskrste sa "Hajdučkim floskulama"
Dobili su ključne termine šta da traže ALI NE NA TERENU VEĆ U LITERATURI tako se počinje.
”Smuka" gledali, živi mi ostali...
Veliki pozdrav za "gunj" tragače
i sve naše istraživače.