07-02-2016, 12:35 PM
Citajuci .sve kometare, iz razloga sto sam kao posmatrac, izneo jedan svoj,komen. na vec postavljenu temu.Gospodin,DZONI, je veoma temeljito i argumentovano ,,sto se iz datih priloga i vidi"i moze se procitati, jasno vidi da se na Peku i okolini Kuceva promovise ispiranje i turizam. iz njegovih dalnjih komentara, jasno se vidi da on zeli i hoce da kaze da je to regulisano zakonom, i da ne moze da se prema ,{ispiracima} gleda isto, onaj, ko ima dozvolu, i onaj koji nema, zanimljivo sto sam primetio, kordinisano, pisanje, i protiv DZONIJA,i protiv zakona,(drzave}i to zbog nekog koji zeli da ispiranje promovise kao turisticku atrakciju,i koji taj zanat voli , zbog druzenja,i podizaje citavog kraja, koji je veoma poznat po tome.Gospodi ,,CRNOM I KOLOSEUMU, bih kao posmatrac, preporucio,citajuci njihove kometare, da nije dobro ni lepo, pisati o nekome,cinjeice, koje nisu dokazali, ni jednim materijalim dokazima, protiv ispiraca koji navodno,nekog juri, napada, trazi dozvole ili sta jos vec napisano da ne spominjem vile,licno mislim da za to ima ko da brine, a da protiv i onih koji propagiraju, mrznju i nekog napada iz ovog ili onog razloga, bilo gde,trebamo svi da kazemo da to nije ni ljudski ni humano, narocito na ovakav nacin i na ovom forumu,Citajuci nesto u vezi PEKA, gde neko pita o, BEZBEDNOSTI, ponovo potvrdjujem tezu da je, stvorena, velika tenzija protiv kraja i ispiraca koji ima dozvolu i koji je presednik jedinog udruzenja registrovano u APR-u gde moze svako da vidi i da se uveri. za kraj da citiram reci odnosno kometar TIMORLOKA, gde ima vatre ima dima, gde je napisao u ime administratora, nije doreceno protiv koga i zasto???. Od mene za sve vas,koji citate, koji volite ispiranje i istrazivanje RAZMISLITE i sami presudite o cemu je rec.